Fantanile zburatoare in cautarea Craciunului

Fantanile traiau intr-un taram indepartat, verde si inflorit, undeva pe langa Peter Pan. Erau 8 fantani: Eleganta, Misterioasa, Pretioasa, Confortabila, Sensibila, Aeriana, Naturala si Fluturica. Le vom numi Fantanile Rebele. Umblau toata ziua hai-hui. Faceau tot ce vroiau, nu ascultau de nimeni, dar in acelasi timp stiau ce fac. Isi construisera chiar si un club doar al lor, bumpti bumpti! Viata lor era una intardevar fericita si frumoasa.

Intr-o zi vantul a adus pe taramul lor o revista „Blogal Initiative” in care scria despre cum poti face fericiti de Craciun copiii orfani sau proveniti din famili sarace. Craciunul? Era prima oara cand au auzit de el. Asa s-au hotarat Fantanile noastre Rebele sa plece in cautarea Craciunului. Si-au facut bagajele si au pornit la drum. Dar ceea ce nu stiau era ca vor avea o calatorie lunga de facut, plina de peripetii.

Au mers si au zburat 5 zile la rand. (unele dintre ele erau norocoase. Aeriana, Pretioasa si Fluturica aveau aripi si se puteau bucura din plin de ele). Dupa 5 zile s-au intalnit cu Ghiveciul, care le spuse ca mai mult de mers si ca vor intalni creaturi rele, care le vor face sa se intoarca din drum. Dupa inca 8 zile de mers le-a aparut in cale gigantica Arteziana. Neinfricate, fantanile si-au scos sabiile si cu un nespus curaj au invins fiorosul monstru, dupa o lupta ce a durat nu mai putin de 3 zile.

Au mai trecut cateva zile si fantanile au ramas fara provizii. Toata hrana lor, care consta in energie electrica, baterii, ciocolata, apa, pietre si rar intalnitele broscute testoase, a fost epuizata. dar nu s-au dat batute, ba mai mult, intuitia lor de fantani le spunea ca nu mai au un drum lung de parcurs pana la intalnirea Craciunului.

Mai mersera ce mai mersera si dadura peste o padure plina cu dulciuri. Iamy! Iamy! ce-ar mai fi mancat, dar se gandeau la copiii orfani si le-au pastrat pe toate pentru ei.

Deja trecusera 3 saptamani de colindat cand au vazut numai alb in fata ochilor. Era chiar iarna. In vale erau o multime de luminite colorate si vietati care abia asteptau sa le fie prietene, sa le indrume catre Blogal Initiative si sa le insufle spiritul Craciunului.

98938523035110637_VkPKF3Hg_c

Reclame

Tag-uri:, , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: