Leofex dă tonul unei ținute!

Probabil mulți vă întrebați cine este LeoFex, ce face și de ce dă el tonul unei ținute….

De la început vă spun că pentru mine încălțămintea este ingredientul principal sau sarea unei ținute. Ea dă tonul. Dacă vrei sa fii sexy, îți iei o pereche de pantofi care să-ți dea o nota sexy. Dacă vrei să fii elegantă, îți iei o pereche de pantofi, botine în care să te simți elegantă. Și așa mai departe. Pare simplu, nu?

Acesta este unul dintre motivele pentru care LeoFex.ro s-a gândit să caute 20 de persoane cărora să le ofere ingredientul principal al unei ținute, oferindu-le job-ul ideal de purtatori de pantofi”.

Personal, mi se pare o idee foarte bună, deoarece îți oferă posibilitatea să încerci și apoi să cumperi. În plus, ești și răsplătit pentru acest joc cu suma de 150 lei. Nu este o sumă mare, dar având în vedere că vei avea papuceii pe care ții dorești de pe site-ul http://leofex.ro, zic că este mai mult decât perfect.

testator-pantofi-national

Mecanismul este foarte simplu:

Până pe 31 martie trimiteți un cv la adresa de email cariere@leofex.ro sau înscrieți-vă direct prin intermediul aplicației de pe facebook (link). Dacă veți fi selectați, va trebui să purtați perechea de încălțăminte aleasă, timp de o săptămână și apoi să întocmiți un raport de “purtabilitate” care să descrie cel puțin următorii trei parametri:

  1. Aspect
  2. Comoditate
  3. Mix&match (cât de bine se adaptează cu diverse articole de îmbrăcăminte).

Mai mult, cv –ul trimis trebuie să cuprindă:

  1. Vârsta, sex,
  2. Nr. la pantofi, greutate,
  3. Alți parametri pentru evaluare pantofi.
  4. Sugestii generale referitoare la pantofii Leofex.

Eu mi-am trimis cv-ul, așa că vă sfătuiesc și pe voi să-l trimiteți.  Și ca să vă spun un secret: acest job este atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Haideți să-i lăsăm pe Leofex să dea în această primăvară/vară tonul ținutelor noastre!

Tag-uri:,

Lasă un comentariu